Отворени 4 работни позиции во МОНТЕНЕГРО ДОО Гостивар

Опис на работно место

 • МАГАЦИОНЕР
 • ПРОДАВАЧ НА ДЕЛИКАТЕС
 • МЕСАР
 • ШОФЕР Ц категорија

Потребни способности и вештини

 • Со или без работно искуство
 • Професионално, квалитетно и одговорно работење
 • Позитивен однос кон работата
 • Уредност и дисциплинираност

Што нудиме

 • Редовни месечни примања
 • Работно време согласно Законот за работни односи
 • Пријатна работна атмосфера

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на vrabotuvanje@montenegro.mk со назнака за работната позиција за која што аплицирате, или доставете го вашето CV во било кој од нашите маркети.

Избраните кандидати ќе бидат избрани за понатамошно интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.