Транспортна компанија од САД со претставништво во Гостивар, вработува ДИСПЕЧЕРИ

Опис на работно место

  • Диспечери за транспортна компанија од САД
  • Afterhours за работа во смени

Потребни способности и вештини

  • Одлично познавање и говорење на Англиски јазик,
  • Одлични комуникациски способности,
  • Компјутерски вештини,
  • Без работно искуство,

Што нудиме

  • Работа од канцеларија во пријатен амбиент во Гостивар
  • Добра заработувачка плус бонуси
  • Можност за надоградување и напредување

Се охрабруваат сите кандидати кои ги исполнуваат условите да испратат CV на: marshaltransmk@gmail.com
Објавено од Marshal Trans Inc / 28.03.2024