ЗА НАС

„Врска за работа“ е нова онлајн иновативна платформа создадена за вмрежување на работодавачите со работобарателите. Нашата цел е на едноставен и ефикасен начин да ги споиме компаниите со најдобрите кандидати кои им се потребни за отворените работни места. Со тоа придонесуваме да нема застој во бизнисот и да се намали невработеноста во полошкиот регион и државата.

Го сакаме она што го работиме и со нетрпение со секој нов ден, со секое пополнето работно место, се надеваме дека ќе придонесеме за малку задоволство и среќа.

„Врска за работа“ е сопственост на М&M Media ДООЕЛ Гостивар.