САБАХ Трејд Гостивар вработува РЕФЕРЕНТ/КА ВО ПРОДАЖБА

Опис на работно место

 • Директна продажба на производи и услуги на Македонски Телеком АД Скопје
 

Потребни способности и вештини

 • Завршено средно образование
 • Способност за тимска работа
 • Развиени комуникациски способности
 • Познавање на работа со компјутер
 • Отвореност за учење нови работи и прифаќање предизвици

Што нудиме

 • Основна плата + бонуси
 • Можност за дополнителна заработувачка базирана на лични перфоманси
 • Обука за продажба од професионален тим
 • Флексибилно работно време
 • Пријатен работен амбиент

Кандидатите кои ги исполнуваат условите и се заинтересирани за работното место свое CV може да испратат на: sabahmanager@t-home.mk 

Објавено од

user

САБАХ Трејд ДООЕЛ Гостивар

Mобилни телефони и додатоци