Агент за продажба и маркетинг

Опис на работно место

  • Идентификување на пазарни можности, продажба на медија простор, реализација на кампањи низ дигитални канали
  • Анализа на резултати и изнаоѓање на креaтивни начини за оптимизација и подобрување;
  • Фокус кон обезбедување на интересна и конкурентна понуда од компаниите;

Потребни способности и вештини

  • Пасија за онлајн маркетинг, нови технологии и трендови во веб светот;

Што нудиме

  • Работа во флексибилна средина со можност за професионален развој и надоградба;
  • Заработувачка базирана на процент од продажба, без услови;

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим и сметате дека сте соодветни за оваа работна позиција, контактирајте нѐ на info@gostivarpress.mk.

Објавено од

Контакт Инфо