За компании

ШТО ВИ НУДИМЕ?

Го креираме најдоброто решение за Вашата компанија, обезбедувајќи ги најдобрите и најсоодветни кандидати за работните места кои треба да ги пополните.

Ја создадовме „Врска за работа“ за да ви заштеди време, енергија и стрес. Користејќи ја платформата можете многу лесно да ги решите проблемите околу човечките ресурси, кои се витален дел во остварување на бизнис целите.

Во зависност од вашите потреби, внесете тип на оглас со кој најдобро ќе ги привлечете кандидатите кои ги посакувате:


ПРИОРИТЕТЕН ОГЛАС

– Огласот се прикажува во категории, град, регион
– Основен дизајн на огласот со лого на компанијата
– Споделување на социјални мрежи
– Огласот се прикажува на ударниот слајдер на страницата
– Кандидатите од нашата база на податоци кои ги исполнуваат условите ќе бидат известени преку смс и е-пошта за вашиот оглас
– Огласот се прикажува до пополнување на позицијата или 30 денa

ЦЕНА: 1.500,00 денари