МОНТЕНЕГРО Маркети ВРАБОТУВААТ

Опис на работно место

 • КАСИЕРИ
 • МАГАЦИОНЕРИ
 • МЕСАРИ
 • ПРОДАВАЧИ НА ДЕЛИКАТЕС

Потребни способности и вештини

 • Завршено средно образование (ССС)
 • Со или без работно искуство
 • Професионално, квалитетно и одговорно работење
 • Позитивен однос кон работата
 • Уредност и дисплинираност

Што нудиме

 • Редовна месечна плата која може да прогресира во зависност од перформансите и работната успешност
 • Ваучер за роденден
 • Ваучер за новороденче
 • Бонуси за лојални вработени
 • Пакет производи за Нова година
 • Одлична можност за кариерен развој

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на vrabotuvanje@montenegro.mk со назнака за работната позиција за која што аплицирате, или доставете го вашето CV во било кој од нашите маркети. Избраните кандидати ќе бидат избрани за понатамошно интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.