HOME CENTER Монтенегро вработува МАГАЦИОНЕР

Опис на работно место

 • Подготовка и пакување на готови производи со соодветна амбалажа и пакување во картонски кутии;
 • Распоредување на роба;
 • Испорака на роба до купувачите;
 • Врши издавање и прием на роба во магацин врз основа на испратници, повратници или други акти;
 • Презема дејствија и извршува работи неопходни за редовното работење;
 • Се грижи за правилно сместување на робата и за навремено и квалитетно извршување на доверените работни задачи;
 • Извршува и други работни задачи по наредба на претпоставеното одговорно лице;

Потребни способности и вештини

 • Завршено средно образование (ССС)
 • Со или без работно искуство
 • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
 • Професионално, квалитетно и одговорно работење
 • Позитивен однос кон работата
 • Уредност и дисплинираност

Што нудиме

 • Редовна месечна плата која може да прогресира во зависност од перформансите и работната успешност
 • Ваучер за роденден
 • Ваучер за новороденче
 • Бонуси за лојални вработени
 • Пакет производи за Нова година
 • Одлична можност за кариерен развој

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на vrabotuvanje@montenegro.mk со назнака за работната позиција за која аплицирате, или доставете го вашето CV во било кој од нашите маркети. Избраните кандидати ќе бидат избрани за понатамошно интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.