Хонорарна работа со флексибилно работно време

Опис на работно место

 • Промовирање и продажба на локални огласи за вработување
 • Комуникација со клиенти преку е-пошта, телефон или чет
 • Презентирање на придобивките од услугите

Потребни способности и вештини

 • Не е потребно никакво претходно работно искуство
 • Потребна е желба за работа
 • Професионалност, чесност, одговорност
 • Kомуникациски вештини
 • Познавање на компјутерски вештини ќе се смета како предност
 • Способност за самостојна работа и организација

Што нудиме

 • Хонорарна работа со флексибилно работно време
 • Плата по учинок - износот на плата зависи од успешноста на вашите продажби
 • Работата ви нуди можност за дополнителен приход или можност и за главен извор на приход
 • Обука и поддршка за развој на вашиот потенцијал

Доколку сте заинтересирани за ваков вид на работа, со две кликнувања аплицирајте ТУКА.

Објавено од

Контакт Инфо