Категорија: Вести

Нов Јавен оглас за самовработување со кредитирање
Вести

Нов Јавен оглас за самовработување со кредитирање

Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија на 1 декември објави нов Јавен оглас за самовработување со ...

Види повеќе
Повик за обуки за побарувани занимања – Во Полог отворени повеќе позиции
Вести

Повик за обуки за побарувани занимања – Во Полог отворени повеќе позиции

Се повикуваат евиденираните невработени лица кои се заинтересирани за учество во обуки за побарувани занимања на паза...

Види повеќе
Во тек е нов јавен оглас за самовработување со кредитирање
Вести

Во тек е нов јавен оглас за самовработување со кредитирање

Сите  невработени лица кои се евидентирани како активни баратели на работа во Агенцијата за вработување на Република ...

Види повеќе
Бараш работа?
Вести

Бараш работа?

Барањето нова работа е исклучиво стресна и вознемрувачка состојба, бара многу трпеливост, енергија и време посветено ...

Види повеќе