Шеф на малопродажен објект во Гостивар – „Д Спортска опрема“

Опис на работно место

 • Познавање на целокупниот асортиман на артиклите во малопродажниот објект
  и постапки со со истиот во согласност со стандардите
 • Посед и ажурирање на документацијата која следи во малопродажниот објект
 • Организација на вработените во малопродажниот објект
 • Активно учество и предлог на мерки за подобро работење

Потребни способности и вештини

 • Минимум IV степен стручна спрема
 • Искуство во раководење
 • Познавање работа на компјутер
 • Ориентација кон купувачите и изразени продажни вештини

Што нудиме

 • Работа во стабилна компанија
 • Бонуси во склад со остварените резултати
 • Можност за константно усовршување и развој

Вашeto CV и мотивациско писмо испратете го електpонски на e-mail адреса posao@djaksport.com. Само кандидатите кои ќе влезат во потесната селекција ќе бидат контактирани.

Објавено од Делта Спорт дооел / 18.03.2022

Објавено од

user

Делта Спорт дооел

Д Спортска Опрема е дел на Џак - еден од најголемите мултибренд ланци за спортска опрема во Србија и регионот на југоисточна Европа. Во нашиот асортиман може да ги најдете сите најпознати светски брендови: \"Nike\", \"Adidas\", \"Reebok\", \"Hummel\", \"Converse\", \"Puma\", \"Asics\" и многу други.