Хидротермика системи ДООЕЛ Гостивар вработува ПРОДАВАЧ/МАГАЦИОНЕР

Опис на работно место

 • Прием и излез на роба од магацин
 • Комуникација со купувачи/добавувачи
 • Изготвување испратници
 • Достава во градот и надвор од градот

Потребни способности и вештини

 • Завршено средно образование
 • Задолжително возачка дозвола Б - категорија
 • Пожелно е претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Навремено исполнување на работните задачи и почитување на работното време
 • Бараме организирана, лојална и одговорна личност која сака да работи на подолг временски период

Што нудиме

 • Нудиме редовни месечни примања, платени придонеси и платена храна
 • Работно време од понеделник - сабота
 • Пријатна атмосфера за работа и можност за унапредување

Доколку ваквиот работен ангажман Ви е потребен и сметате дека одговарате на позицијата, испратете ја Вашата биографија со лични податоци на hidrotermika@t.mk Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Објавено од

user

Хидротермика системи ДООЕЛ Гостивар

Хидротермика системи ДООЕЛ Гостивар е компанија која се занимава со продажба на метална стока, производи за греење и ладење, водовод, климатизација и слично, на мало и на големо која продава на територијата на целата држава.