Бутик ХАБЕТЕКС Гостивар вработува продавачка

Опис на работно место

  • Услужување на клиенти
  • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање

Потребни способности и вештини

  • Со или без работно искуство
  • Комуникативна и одговорна личност
  • Мотивирана за работа

Што нудиме

  • Полно работно време
  • Одлична основна плата + бонуси
  • 10 дена летен одмор
  • 7 дена зимски одмор
  • Пријатна работна атмосфера

Доколку ги имате горенаведените карактеристики и барате работа, испратете ни ја Вашата апликација на: habetex@live.com. Повеќе информации на 075410168.