Барате втора работа? Фирма од Гостивар вработува (скратено работно време)

Барате втора работа? Фирма од Гостивар вработува (скратено работно време)
Некатегоризирано

Барате втора работа? Фирма од Гостивар вработува (скратено работно време)

Можност да работите кога вас ви одговара (флексибилно работно време) со можност за напредување.

Заработка 15.000 до 35.000 ден + бонуси.

Бидете успешни со тоа што ве прави среќни.

Испратете ги вашите податоци (име, презиме, адреса, тел.број и години) на 075-357-728 Sms & Whatsapp и очекувајте да ве контактираме за вашето интевју.


Kërkoni një punë të dytë (part time)

Mundësi për të punuar kur ju përshtatet (orar fleksibil) me mundësi avancimi.

Fitimet 15.000 deri 35.000den +

Jeni të suksesshëm duke ju bërë të lumtur!

Dërgoni të dhënat tuaja (emrin,mbiemrin,qytetin,numrin e telefonit dhe vitet) në 075-357-728 në Inbox ose Sms në WhatsApp dhe prisni intervistën tuaj.