Месец: м.г

Повик за обуки за побарувани занимања – Во Полог отворени повеќе позиции
Вести

Повик за обуки за побарувани занимања – Во Полог отворени повеќе позиции

Се повикуваат евиденираните невработени лица кои се заинтересирани за учество во обуки за побарувани занимања на паза...

See more
Во тек е нов јавен оглас за самовработување со кредитирање
Вести

Во тек е нов јавен оглас за самовработување со кредитирање

Сите  невработени лица кои се евидентирани како активни баратели на работа во Агенцијата за вработување на Република ...

See more