Zorel Trans и City Taxi вработуваат TAXI возачи

Опис на работно место

 • Превоз на патници
 • Одговорно управување со возилото
 • Одржување хигиена на возилото

Потребни способности и вештини

 • Возачка дозвола Б категорија
 • ССС
 • Комуникативност, организираност и одговорност
 • Самоиницијативност за извршување на работните задачи
 • Подготвени да работат во смени и тим

Што нудиме

 • Логистичка и секаква поддршка 24 часа
 • Почетна плата од 24.000 денари
 • Работа со нови возила
 • Пријатна работна атмосфера

Заинтересиран си? Одлично! Пријави се на 042 222 240, 072 250 315, или испрати e-mail на zoreltrans@gmail.com
Објавено од Zorel Trans и City Taxi / 16.08.2021