Такси компанија од Гостивар вработува диспечерка

Опис на работно место

Такси компанија од Гостивар вработува диспечерка
  • Одговарање на повици од клиенти
  • Следење и комуникација со возачите

Потребни способности и вештини

  • Со или без работно искуство
  • Почитување и навремено извршување на зададените работни задачи

Што нудиме

  • Плата 18.000 денари
  • 20 работни денови во месецот
  Вашето CV или кратка биографија испратете ја на: contact@vrskazarabota.mk
Објавено од Vrskazarabota.mk / 10.02.2021

Објавено од