Р-Ко-Ко Гостивар вработува 2 општи работници

Опис на работно место

  • Трговија со отпадни метали

Потребни способности и вештини

  • Општи познавања
  • Со или без работно искуство
  • Желба за работа

Што нудиме

  • Работно време 08 - 16 часот
  • Почетна плата 25.000 денари.

Доколку сте заинтереисрани за работното место, аплицирајте на r_koko1991@yahoo.com или на телефонските броеви 071-335-599 и 070-378-575.