Монтенегро ДОО вработувa возач со Ц категорија – Дистрибутер

Опис на работно место

  • Управување со моторно товарно возило со уредна документација
  • Одржување на хигиена на возилото

Потребни способности и вештини

  • Завршено средно образование
  • Ц возачка категорија
  • Пожелно е претходно работно искуство
  • Позитивен став и енергичност

Што нудиме

  • Плата 24.000 денари
  • Редовни месечни примања + придонеси
  • Пријатна работна атмосфера
  • Динамична работна средина

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа, испратете ваша биографија на  vrabotuvanje@montenegro.mk или доставете ја лично во било кој од маркетите на Монтенегро, со назнака: “Возач Ц категорија - Дистрибутер”.
Рок за пријавување: Најдоцна до 31.07.2021.
Избраните кандидати ќе  бидат контактирани за понатамошно интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.