GREEN DELI Гостивар вработува ГРАДИНАР

Опис на работно место

 • Косење, одржување и негување на тревна површина и жива ограда;
 • Досдување трева;
 • Реновирање тревници;
 • Кастрење жива ограда;
 • Кастрење гранки;
 • Сечење стебла;
 • Одговорност за одржување на хигиената во дворот на фабриката; 

Потребни способности и вештини

 • Професионално, квалитетно и одговорно работење;
 • Позитивен однос кон работата;
 • Уредност и дисплинираност;

Што нудиме

 • Редовни месечни примања;
 • Работно време, согласно Законот за работни односи;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Организиран превоз и топол оброк;

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на greendelimk@gmail.com со назнака „Градинар“.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Објавено од Green Deli Гостивар / 05.06.2022

Објавено од

user

Green Deli Гостивар

Фабрика за конзервна индустрија од Гостивар, Македонија.

Контакт Инфо