Ризванче аптеки вработуваат ФАРМАЦЕВТ со високо и средно образование

Опис на работно место

Вработуваме фармацевтски техничар и магистер по фармација со работно искуство.

Потребни способности и вештини

  • Да ги поседува потребните лиценци за работа од фармацевската област
  • Познавање на македонски или албански јазик

Што нудиме

  • Работни 42 часа неделно
  • Фармацевт со средно обрзование минимална плата 20,000 денари
  • Фармацевт со високо обрзование минимална плата 40,000 денари
  • Бонуси во зависност од ефикасноста на работата
  • Работа во пријатна атмосфера

Доколку ги исполнувате горенаведените услови, контактирајте на: rizvance@mail.com или телефонскиот број 070 215 612.