Ресторан ПАНОРАМА с.Вруток вработува – 2 келнери и 2 асистенти/ки во кујна

Опис на работно место

Помошнички во кујна (2 позиции)
 • Подготовка на потребните намирници согласно утврдени нормативи и дадени упатства за работа;
 • Помош на готвачите во текот на оперативното работење;
 • Работа на скара/фритези;
 • Одржување хигиена во кујната;
  Келнери (2 позиции)
 • Послужување на храна;
 • Послужување на пијалоци;

Потребни способности и вештини

 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност, но не е задолжително;
 • Љубезност и педантност, со позитивен став;
 • Професионален однос;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;

Што нудиме

 • Редовни месечни примања, како и здравствено и пензиско осигурување;
 • Работа во пријатна, пријателска и динамична работна средина;
 • Можност за понатамошен професионален развој;
 • Одлична плата по договор;

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа повеќе информации може да добиете на телефонските броеви 070229710 и 075229710.

Објавено од

user

Ресторан ПАНОРАМА с.Вруток

Панорамски поглед, богата гастрономија, пријателска услуга.