Продавачка

Опис на работното место

  • Услуги и одговорност во согласност со работната позиција
  • Административни обврски

Потребни знаења и вештини

  • Познавање на англиски јазик
  • Минимум завршено средно образование
  • Со или без работно искуство
  • Основно компјутерско познавање

Што нудиме

  • Редовна месечна плата во висина од 21.500 денари
Објавено од VILLA Group DOOEL / 31.05.2020