ИНВЕНИО Дооел Скопје ВРАБОТУВА

Опис на работно место

Оператор за контрола на квалитет во – автомобилска индустрија

 • Врши инспекција на влезните материјали употребувајќи различни мерни инструменти;
 • Документира и одржува запис за инспекција на влезните материјали;
 • Врши контрола на првиот производ, контрола на процесот, и контрола на готовите производи како што е дефинирано во контролниот план;
 • Креира и одржува табели со податоци за горенаведените инспекции;
 • Дава поддршка на документирањето на процесот и квалитетот на производот;

Потребни способности и вештини

 • Средно техничко училиште или 6 месеци до 1 година соодветно искуство и/или тренинг; или еквивалентна комбинација на образование и искуство;
 • Kомпјутерски вештини, одлично познавање на Microsoft Office;
 • Вештини за тимска работа;
 • Флексибилност и можност за работа во смени;
 • Прецизност и посветеност во работата;
 • Почитување на работните инструкции и инструкциите предвидени за заштита при работа;
 • Претходно искуство во производство и автомобилска индустрија се смета за предност.

Што нудиме

 • Атрактивна исплата;
 • Промотивни бонуси;
 • Обука во разни области на автомобилската индустрија;
 • Можност за напредoк.

Заинтересираните кандидати можат да ја достават својата биографија на следната е-маил адреса: office@invenio.mk.

Објавено од

user

ИНВЕНИО Дооел Скопје

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот,