Green Deli Објавува ОГЛАС за СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ

Опис на работно место

ОПШТИ РАБОТНИЦИ НА ПРОИЗВОДСТВЕНА ЛИНИЈА
 • Работа на производна линија во стоечка положба;
 • Вештина при управување со машините;
 • Контрола на суровини;
 • Следење на инструкции за работа и работни упатства;

Потребни способности и вештини

 • Професионално, квалитетно и одговорно работење;
 • Позитивен однос кон работата;

Што нудиме

 • Организиран превоз и топол оброк;
 • Работа во погон со најсовремени машини и системи;
 • Работа според зададени стандарди за безбедност;
 • Одлична можност за напредување и усовршување во работата;
 • Позитивна работна атмосфера;

Заинтересираните кандидати може да се информираат на телефонскиот број 076449515
Објавено од Green Deli Гостивар / 22.09.2023

Објавено од

user

Green Deli Гостивар

Фабрика за конзервна индустрија од Гостивар, Македонија.

Контакт Инфо