ЕВРОТИП вработува ОПЕРАТОР во Гостивар

Опис на работно место

 • Комуникација со играчи и давање потребни информации поврзани со услуги, резултати, услови и начин на играње
 • Грижа за безбедност на парични средства, како и грижа за опрема и уредите на уплатното место
 • Принтање резултати, дневни понуди и додатоци, ажурирање огласна табла, уклучување пренос од спортски настани

Потребни способности и вештини

 • IV степен стручна спрема
 • Познавање на работа со компјутер
 • Одговорност, лојалност, професионалност
 • Смиреност, сталоженост, комуникативност
 • Насоченост кон тимска работа како и способност за самостојна работа

Што нудиме

 • Платена обука
 • Најдобри и редовни месечни примања
 • Месечни бонуси до 3.500 денари
 • Тим билдинг за вработените
 • Дополнителни бенефиции
 • Награда за лојалност
 • Можност за личен развој и напредок
 

Доколку сакате да бидете дел од тимот на ЕВРОТИП, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија , Ве молиме Вашето CV  да го испратите на e-маил hr@evrotip.mk 

Објавено од Клуб Спорт 77 / 13.02.2024

Објавено од

user

Клуб Спорт 77

Евротип спортските обложувалници се компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Компанијата се појавува на пазарот под овој бренд во 2015.