АЛМЕРО ДОО Гостивар објавува оглас за вработување на 5 магационери

Опис на работно место

  • Магацинско работење
  • Редење на роба во магацин, спремање на истата за дистрибуција
  • Надгледување и водење сметка за магацинот
  • Управување со вилушкар

Потребни способности и вештини

1 магационер со работно искуство

  • Потребно е работно искуство во магацинско работење до 3 години
  • Познавање на работа со компјутер
  • Возачка дозвола Б категорија


4 магационери без работно искуство

Што нудиме

  • Редовни месечни примања
  • Одлична можност за кариерен развој
  • Работно време 40 часа неделно во една смена, од 8 часот до 16 часот.

Огласот е отворен 15 работни дена, од 25.07.2023 до 14.08.2023 година.

Сите заинтересирани кандидати да достават СѴ во просториите на АЛМЕРО кои се наоѓаат на улица Илинденска бр.99 Гостивар. Телефонски број за контакт 042 221 640. Изборот на кандидатите кои доставиле уредно СѴ ќе се изврши во рок од 5 работни дена по завршувањето на огласот.

Откако ќе бидат разгледани сите доставени СѴ-а кандидатите ќе бидат повикани на разговор во просториите на АЛМЕРО.

Објавено од

user

Алмеро ДОО Гостивар

Специјализирана фабрика за производство на душеци