Акватерм Инженеринг вработува РЕФЕРЕНТ/KA за набавки

Опис на работно место

  • Активно учество во целокупниот процес на набавки

Потребни способности и вештини

  • Познавање на Англиски Јазик
  • Компјутерски вештини (Microsoft Office)
  • Одлични вештини за планирање и организација
 

Што нудиме

  • Плата 24.000 денари
  • Можност за понатамошно усовршување и унапредување
  • Добри услови за работа

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа контактирајте не' на Info@akvaterm.com.mk или на телефонскиот број 071 252 477.

Објавено од

user

Акватерм Инженеринг

Акватерм инженеринг водечка компанија во продажбата на водоводни производи, греење и соларни системи.