МЛЕКАРА МАВРОВО с. Ижиште ВРАБОТУВА

Опис на работно место

Поради проширување на својот тим Млекара Маврово има потреба од:

- ОПШТИ РАБОТНИЦИ
- ДИСТРИБУТЕР СО Ц КАТЕГОРИЈА

Потребни способности и вештини

  • Минимум средно образование
  • Со или без работно искуство
  • Возачка дозвола Ц категорија (за дистрибутер)

Што нудиме

  • Редовна плата и придонеси
  • Работа од понеделник - сабота
  • Организиран превоз до работно место
  • Професионален и личен развој преку пријатна работна околина

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови својата кратка биографија (CV) да ја испратат на следната e-mail адреса: mlekara2008@yahoo.com со назнака за работна позиција за која аплицираат, или добијат повеќе информации на: 078 271 450.

Објавено од Млекара Маврово / 07.02.2022

Објавено од

user

Млекара Маврово

Млекара „Маврово“ е основана во 2004 година, и од првиот ден на деловно работење до денес има јасна цел - Произвоство висококвалитетни, свежи и вкусни млечни производи.