GREEN DELI Гостивар објавува ОГЛАС за ОПШТ РАБОТНИК на производствена линија

Опис на работно место

 • Работа на производна линија во стоечка положба;
 • Вештина и прецизност при управување со машините;
 • Способност за повторувачки движења и добар вид;
 • Контрола на суровини;
 • Способност за следење на инструкции за работа и работни упатства;
 • Прецизност и точност во извршувањето на работни задачи;
 • Одржување на хигиена на работната околина.

Потребни способности и вештини

 • Способност да ги разбира и да ги следи и применува инструкциите во процесот на производството
 • Висока посветеност на постигнување на бараниот квалитет на производот
 • Да управува со производствените машини со бараната стапка на продуктивност
 • Висок степен на одговорност, ефикасност и ефективност
 • Динамичност и мотивираност

Што нудиме

 • Работa во смени;
 • Почетна плата до 29.000 денари во зависност од квалификациите;
 • Организиран превоз и топол оброк;
 • Работа во погон со најсовремени машини и системи
 • Работа според зададени стандарди за безбедност;
 • Одлична можност за напредување и усовршување во работата;
 • Позитивна работна атмосфера;

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на greendelimk@gmail.com со назнака Магационер/Оператор.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Објавено од Green Deli Гостивар / 09.05.2022

Објавено од

user

Green Deli Гостивар

Фабрика за конзервна индустрија од Гостивар, Македонија.

Контакт Инфо