Zorel Trans и City Taxi вработуваат возачи

Опис на работното место

 • Превоз на патници
 • Одговорно управување со возилото
 • Одржување хигиена на возилото

Потребни знаења и вештини

 • Возачка дозвола Б категорија
 • ССС
 • Комуникативност, организираност и одговорност
 • Самоиницијативност за извршување на работните задачи
 • Подготвени да работат во смени и тим

Што нудиме

 • Логистичка и секаква поддршка 24 часа
 • Редовна плата од 24.000 денари
 • Работа со нови возила и ЕУРО 6
 • Пријатна работна атмосфера

Заинтересиран си? Одлично! Пријави се на +38978305318, или испрати e-mail на zoreltrans@gmail.com
Објавено од Zorel Trans и City Taxi / 29.06.2021