Започнете ја вашата кариера во нашата компанија – Оглас за вработување

Опис на работно место

  • Започнете ја вашата кариера во нашата компанија и добите можност за брз напредок во кариерата. 
  • Можност за работа полно или пола работно време.

Потребни способности и вештини

  • Возраст 18 до 30 години

Што нудиме

  • Заработка 18.000 до 30.000 денари
  • Можност да работите кога вас ви одговара

Испратете ги вашите податоци (име, презиме, адреса, тел.број и години) на 075357728 Sms & Whatsapp и очекувајте да ве контактираме за вашето интевју.

Објавено од Vrskazarabota.mk / 31.05.2022

Објавено од