„Water Term Darko-Dobrin“ Гостивар – вработуваат на повеќе позиции

Опис на работно место

 • Мајстори за водовод и парно греење (со работно искуство) плата по договор - 3 лица
 • Општи работници, плата по договор - 6 лица
 • Магационери (со или без работно искуство) плата по договор - 2 лица
 • Градежен инженер (со или без работно искуство) плата по договор - 2 лица

Потребни способности и вештини

 • Способност за тимска работа
 • Професионален однос кон работата
 • Исполнување на поставени цели, посветеност
 • Желба за учење и напредок во областа на работењето

Што нудиме

 • Одлични и редовни месечни примања
 • Работа со искусен и професионален тим
 • Организиран транспорт
 • Лична заштитна опрема

Доколку ги исполнувате условите и сте заинтереисрани за некое од работните места, слободно контактирајте нѐ на телефонските броеви: 070 882 577 и 078 330 577.

 

.

Објавено од Water Term Darko-Dobrin / 04.10.2021

Објавено од

user

Water Term Darko-Dobrin

Инсталации на водовод, парно и подно греење.