Транспортна компанија од САД со претставништво во Гостивар, вработува 2 диспечери

Опис на работно место

  • Диспечери за транспортна компанија од САД

Потребни способности и вештини

  • Одлично познавање и говорење на Англиски јазик,
  • Одлични комуникациски способности,
  • Компјутерски вештини,
  • Без работно искуство,

Што нудиме

  • Работа од канцеларија во пријатен амбиент во Гостивар
  • Добра заработувачка плус бонуси
  • Можност за надоградување и напредување

Се охрабруваат сите кандидати кои ги исполнуваат условите да испратат CV на: marshaltransmk@gmail.com

Објавено од Marshal Trans Inc / 21.09.2023