„Taxi LIDER“ Гостивар вработува возач

Опис на работно место

 • Превоз на патници
 • Одговорно управување со возилото
 • Работа во смени според интерен распоред

Потребни способности и вештини

 • Возачка дозвола Б категорија
 • Со или без работно искуство
 • ССС
 • Комуникативност, организираност и одговорност
 • Подготвени да работат во тим

Што нудиме

 • Одлични финансиски услови
 • Работа со нови возила Kia Ceed
 • Пријатна работна атмосфера

Доколку сте заинтереисрани и ги исполнувате горенаведените услови, аплицирајте на taxigv@yahoo.com. Повеќе информации може да се добијат на телефонскиот број 075 215 215.
Објавено од Такси ЛИДЕР / 25.01.2022