РИЗЗ Хоме ДООЕЛ Гостивар вработува ПРОДАВАЧКИ

Опис на работно место

 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата

Потребни способности и вештини

 • Завешено средно или високо образувание,
 • Познавање на Македонски, Албански и Турски јазик ке се смета за предност
 • Комуникативност и тимска работа
 • Одговорност и прецизност
 • Енергичност и ефикасност
 • Самостојност и завршување на задачите во рок
 • Посветеност и подготвеност за справување со предизвици

Што нудиме

 • Работа во две смени, 40 часа неделно
 • Почетна плата 17.500 ден. + бонуси, регрес за годишен одмор
 • Се почитуваат Законските одредби во однос на пријавување на полно работно време, здравствено осигурување, годишни одмори и сл.

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа контактирајте не на rizzhomegv@gmail.com или на телефонскиот број 070 314 642.