Ресторан “PELLA” има потреба од КЕЛНЕРИ/КИ

Опис на работното место

 • Комуникација со клиенти
 • Примање нарачаки и сервирање храна и пијалоци

Потребни знаења и вештини

 • Завршено средно образование
 • Работно искуство како келнер или слично ќе се смета за предност
 • ​Основно познавање на компјутери
 • Основно познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
 • Сериозен и одговорен кон задачите

Што нудиме

 • Редовна плата и придонеси
 • Обезбедена храна
 • Можност за унапредување на работна позиција
 • Работа во две смени
 • Пријатна работа атмосфера

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови може да испратат (CV) на следната e-mail адреса: pellarestaurant@gmail.com.