Работник во производство

Опис на работно место

  • Производство на пластична маса

Потребни способности и вештини

  • Полноспособни за работа,
  • Предност имаат на возраст од 18 до 40 години,
  • Машки или женски кандидати.

Што нудиме

  • Повеќе детали на закажано интервју
Објавено од EngProTech / 30.05.2020