Р-КО-КО Гостивар вработува шофер со Ц и Е категорија

Опис на работно место

  • Грижа за техничката и исправност на возилото
  • Транспорт на отпадни метали
  • Планирање, организација и контрола на транспортот

Потребни способности и вештини

  • Минимум средно образование
  • Пожелно е претходно работно искуство, не и задолжително
  • Возачка дозвола Ц и Е – категорија

Што нудиме

  • Редовни месечни примања
  • Пријатна работна атмосфера

Доколку сте заинтереисрани за работното место, аплицирајте на r_koko1991@yahoo.com или на телефонските броеви 071-335-599 и 070-378-575.