ПЗУ Систина Офталмологија вработува медицинска сестра во Гостивар

Опис на работно место

  • Примена на стандарди за работа во здравствена установа
  • Планирање и организирање работни активности

Потребни способности и вештини

  • Медицинско образование
  • Положен државен испит за медицинска сестра
  • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
  • Развиени компјутерски вештини
  • Добро познавање на англиски јазик
  • Познавање албански јазик ќе се смета за предност

Што нудиме

  • Работа во одлични услови со современа апаратура по сите стандарди;
  • Можност за индивидуално надградување и усовршување;

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за медицинска сестра во Гостивар“.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Објавено од

user

ПЗУ Систина Офталмологија

Систина Офталмологија е водечка очна болница во регионот, која со стручно знаење на медицинскиот кадар, високата технологија и вистинска грижа за вашите потреби ќе ви даде подобар поглед на светот околу вас и ќе ви го подобри животот. Дел од групацијата на Универзитетската клиника „Свјетлост“ од Загреб.