ОТО ЛУКС Гостивар вработува шивач/ка

Опис на работното место

  • Организирање и контрола на работата
  • ракување со стандардни или посебни машини за шиење со една или повеќе игли

Потребни знаења и вештини

  • Средна стручна подготовка
  • Kомуникациски и социјални вештини
  • Професионалност
  • Тимска работа
  • Дисциплина, одговорност

Што нудиме

  • Одлична работна средина
  • 8 часовен работен ден
  • Континуирана обука

Пријавување и повеќе информации може да се добијат на телефонскиот број: 070314151

Објавено од