Новa можност за успешна кариера – Компанија од Гостивар вработува

Опис на работното место

 • Маркетинг агент
 • Центар за повици

Потребни знаења и вештини

 • 18 до 35 години
 • Коректност и посветеност на работата
 • Амбиција и желба за работа
 • Способност за работа во групи

Што нудиме

 • Удобна работна средина
 • Можности за професионален раст во рамки на компанијата
 • Обука од специјализиран кадар во случај да ви недостасува искуство
 • Неделни и месечни бонуси
 • Распоред со полно работно време
 • Распоред на скратено работно време
 • Празници и годишни одмори врз основа на ЗРО
 • Плата + бонуси над 35.000 денари

За закажување интервју испратете детали (име/презиме/град и контакт број)
по СМС и WhatsApp 075357728.

Објавено од Vrskazarabota.mk / 08.06.2022

Објавено од