НЕНИКО Дооел Гостивар вработува оператори/ки на машина на определено време

Опис на работно место

  • Работа на производна линија
  • Исполнување на производни планови, процедури и упатства
  • Почитување на правилата за хигиена на работното место

Потребни способности и вештини

  • Минимум ССС
  • Подготвеност за работа во тим
  • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работните задачи

Што нудиме

  • Стабилна работа и редовни примања
  • Пријатна работна атмосфера
  • Плата по договор

Доколку сте заинтереисрани и ги исполнувате горенаведените услови, контактирајте на телефонските броеви: 078830098 и 078449777 или на мејл: neniko@neniko.com.mk

Објавено од

user

НЕНИКО ДООЕЛ Гостивар

НЕНИКО ДООЕЛ Гостивар, дел од индустријата за производство на пијалоци.