НЕНИКО Дооел Гостивар вработува возач со Е категорија

Опис на работното место

  • Грижа за техничката и исправност на возилото
  • Планирање, организација и контрола на транспортот

Потребни знаења и вештини

  • Минимум средно образование
  • Пожелно е претходно работно искуство, не и задолжително
  • Возачка дозвола и лиценца Е – категорија

Што нудиме

  • Редовни месечни примања
  • Пријатна работна атмосфера

Доколку сте заинтереисрани за работното место, контактирајте на телефонскиот број: 078250777

Објавено од

user

НЕНИКО ДООЕЛ Гостивар

НЕНИКО ДООЕЛ Гостивар, дел од индустријата за производство на пијалоци.