Можност за вработување на секое лице без работно искуство – Оглас за вработување

Опис на работно место

  • Започнете ја вашата кариера во нашата компанија и добите можност за брз напредок во кариерата. 
  • Можност за работа полно или пола работно време.

Потребни способности и вештини

  • Возраст 18 до 30 години

Што нудиме

Заработка 30.000 денари + бонуси + патувања.


За повеќе информации испратете ги вашите податоци (име, презиме, адреса, тел.број и години) на 072343630 SMS & WhatsApp и очекувајте да ве контактираме за вашето интевју.

Објавено од Vrskazarabota.mk / 21.07.2022

Објавено од