МОНТЕНЕГРО вработува МОНТЕР за мебел

Опис на работно место

 • Навремена и ефикасна услуга за корисници
 • Координирање на процесот на транспорт и достава
 • Монтажа на лице место
 • Монтажа во салонот

Потребни способности и вештини

 • Средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Вредна и совесна личност
 • Подготвеност за тимска работа

Што нудиме

 • Пријатна работна атмосфера
 • Работно време согласно Законот за работни односи
 • Редовна плата плус бонуси

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на vrabotuvanje@montenegro.mk со назнака: Монтер.
Рок за пријавување: Најдоцна до 22.08.2021 год.
Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.