Монтенегро ДОО објавува оглас за вработување на ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Опис на работното место

 • Касиери
 • Магационери
 • Продавачи на деликатес
 • Месари

Потребни знаења и вештини

 • Со или без работно искуство
 • Професионално, квалитетно и одговорно работење
 • Позитивен однос кон работата
 • Уредност и дисциплинираност

Што нудиме

 • Редовни месечни примања
 • Повисоко платени прекувремени изработени часови
 • Ваучер за роденден
 • Ваучер за новороденче
 • Бонуси за лојални вработени
 • Пакет производи за Нова година
 • Одлична можност за кариерен развој

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на vrabotuvanje@montenegro.mk или доставете го вашето CV во било кој од МОНТЕНЕГРО Маркетите со назнака за работната позиција за која што аплицирате.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.