Монтенегро маркети имаат потреба КАСИЕР/ПРОДАВАЧ

Опис на работно место

 • Прием, редење и проверка на цени низ маркетот
 • Поднесува извештај на крај на смена на претпоставениот
 • Грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот
 • Услужување на клиенти

Потребни способности и вештини

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство на иста дејност
 • Основно познавање на работа со компјутери
 • Љубезност и комуникативност
 • Мотивирани, лојални и посветени личности
 • Педантни и одговорни со желба за работа

Што нудиме

 • Редовна месечна плата + бонуси
 • Два слободни денови во неделата

Ве покануваме, доколку имате интерес и соодветствувате со опишаниот профил за позицијата, испратете ваша професионална биографија на емаил адресата vrabotuvanje@montenegro.mk или доставете ја лично во било кој од маркетите на Монтенегро. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.