Монтенегро ДОО вработува АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК

Опис на работно место

  • Работа на компјутер, внесување податоци и водење евиденција на дневно ниво
  • Подготовка на фактури и документи

Потребни способности и вештини

  • Завршено високо образование
  • Претходно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
  • Одлично познавање на MS Office пакетот
  • Огранизираност и одговорност
  • Способност за самостојна и тимска работа

Што нудиме

  • Пријатна работна атмосфера
  • Редовни месечни примања
  • Работно време согласно Законот за работни односи

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на vrabotuvanje@montenegro.mk со назнака Административен работник. Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.