Монтенегро ДОО објавува оглас за вработување на ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Опис на работно место

 • Касиер
 • Продавач
 • Магационер
 • Продавач на деликатес
 • Месар
 • Шофер Ц-категорија

Потребни способности и вештини

 • Со или без работно искуство
 • Професионално, квалитетно и одговорно работење
 • Позитивен однос кон работата
 • Уредност и дисциплинираност

Што нудиме

 • Редовни месечни примања
 • Работно време, согласно Законот за работни односи
 • Пријатна работна атмосфера

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на vrabotuvanje@montenegro.mk со назнака за работната позиција за која што аплицирате. Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Објавено од

user

Монтенегро ДОО Гостивар

Монтенегро е компанија која се состои од два успешни сектори: малопродажба на прехранбени производи во која со своите 6 маркети лоцирани во Гостивар повеќе од 30 години се грижи за своите купувачи; и увоз и дистрибуција на прехрамбени производи од повеќе од 30 реномирани европски брендови.